»
Despre noi » Istoricul Companiei

Istoricul Companiei

SIFI CJ STORAGE (Napotex), un nume care s-a impus datorita competentei profesionale acumulata de-a lungul a multi ani de activitate, a seriozitatii si a spiritului întreprinzator manifestat de echipa de salariati.

Societatea a fost fondata în anul 1949 sub numele de I.C.R.T.I. Cluj Napoca. Din anul 1990 este societate pe actiuni, functionand sub numele Napotex. Activitatea de baza a Napotex a fost comertul cu textile - incaltaminte si, pe masura restrangerii activitatii comerciale proprii, suprafetele de depozitare excedentare au fost inchiriate altor agenti economici. In ultimii ani activitatea preponderenta in cifra de afaceri a devenit cea de inchiriere, drept urmare, actionarii societatii au decis, in 2014, atat schimbarea denumirii cat si a obiectului principal de activitate. 
 

In societate s-au facut investitii majore in ultimii ani pentru cresterea gradului de confort al chiriasilor nostri pe care astfel i-am fidelizat. În prezent, 85% din spatii sunt suprafete de depozitare si comert, iar 15% sunt birouri de inchiriat.


Parteneri: