»
Despre noi

Inchirieri Spatii Depozitare Cluj - Birouri de Inchiriat Cluj


Despre noi

SIFI CJ STORAGE este continuatoarea societati NAPOTEX, fondata în 1949 sub numele de ICRTI.
Societatea are în proprietate o suprafata de teren de 11.096 mp în Cluj Napoca.
 
Depozitul din Cluj Napoca (tip P+2) este amplasat vizavi de Aeroportul International Cluj Napoca si aproape de soseaua de centura Valcele - Apahida. Depozitele de inchiriat Cluj sunt dotate cu rampa de incarcare - descarcare, grupuri sanitare dedicate, curent mono si trifazic, lifturi de marfa de 2 si 3,2 tone, sistem de supraveghere video si paza prin firma de specialitate, instalatie gaz metan si toate celelalte dotari impuse de legislatia in vigoare.  
Societatea dispune de spatii de depozitare si birouri de inchiriat. In cladirile societatii isi desfasoara activitatea 40 agenti economici care se bucura de conditii favorabile de desfasurare a activitatilor proprii, urmare investitiilor facute in ultimii 5 ani. 
Societatea functioneaza în concordanta cu cerintele legale privind protectia mediului, protectia muncii, PSI, avizele sanitare si de functionare.
 
Obiectivul suprem al societatii este garantarea calitatii, promptitudinii si eficientei serviciilor oferite, beneficiind in acest sens de o echipa profesionista, cu o bogata experienta in acest domeniu.
Existam prin clientii nostri, pe care-i respectam si le acordam toata atentia. 
Succesul nostru depinde numai de gradul in care reusim sa întelegem si sa satisfacem cerintele clientului.


Parteneri: